Karrygryde med couscous og blomkålssalat - dag to

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal du blot opvarme resterne fra gårsdagens karrygryde og lave en hurtig blomskålssalat med agurker, ristede mandler og persille. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland couscous samme med karrygryden og opvarm det i en gryde eller mikroovnen. Tilsæt evt lidt vand.

2. Hak mandlerne i grove stykker og rist dem på en tør pande til de er blevet brune. Køl dem af på en tallerken. Skær blomkålen ud i små stykker. Skyl og skær agurken i mundrette bidder. Hak persillen fint. Bland det hele med en valgfri dressing.

3. Server karrygryden sammen med blomkålssalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i mundrette bidder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre