Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
10 min
Saftige kyllingeburgere med grøntsager, som vi serverer med sprøde bønnefritter som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrosne bønner
- 450 gramkyllingefilet
- salat efter eget valg
- 3 stktomater
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 4 stkburgerboller
- ketchup
- remoulade
- agurkesalat
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend bønnerne med olie og bag dem i ca. 20 minutter.2
Læg kyllingefileterne på et spækbræt og skær dem igennem på langs, så du får to fileter med halv tykkelse. Steg dem på en pande eller grill dem til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.3
Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.5
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med bønnefritter som tilbehør. Mums og velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.