Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vi har lavet en hurtig kyllingegryde med en nem krydret grøntblanding fra frost, madlavningsfløde, ris og ristede mandler på toppen. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til nem aftensmad i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 650 gramkyllingefilet
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2.5 dlvand
- 140 gramtomatpuré
- 1.5 spskpaprika
- 1 terninghønsebouillon
- 50 grammandler
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne i gryden.3
Tilsæt madlavningsfløde, vand, tomatpuré, paprika og bouillon og bring hele molevitten i kog. Lad retten simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør.4
Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken og hak dem groft. Gem halvdelen til i morgen.5
Smag retten til med salt og peber og server med ris toppet med ristede mandler. Husk at gemme halvdelen af kyllingegryden, ris og mandler til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.