Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Hurra for fiskdeller! De smager bare super godt og er fantastiske til at få stoppet fisk i ungerne. Det her er opskriften på vores lækre fiskedeller med rød karry på dag to. Her har vi serveret dellerne med lynhurtig hjemmerørt remoulade, ristet rugbrød og gnavergrønt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rugbrød
- fiskefrikadeller
- 175 grampickles
- 2 spskskyr eller mayonnaise
- 0.5 tskkarry
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist rugbrødet og opvarm fiskedellerne i ovnen eller i mikroovnen. Bland imens pickles med skyr eller mayonnaise og karry. Smag til med salt og peber.2
Skræl gulerødderne og vask agurken. Skær begge dele i stave som gnavergrønt og server med de lune fiskedeller, drysset med lidt grønt, hvis du har det på lager, hjemmelavet remoulade og ristet rugbrød.3
Velbekomme :o)Tip
Pickles laves bl.a. af K-Salat og Graasten Salater. Det kan købes i de fleste store supermarkeder og findes i køledisken med frokostsalater. Men kan du ikke lige finde det, bruger du bare almindelig remo! Husk at gemme et par deller til ungernes madpakker dagen derpå - hvis der ellers er nogen tilovers!