Leverpostej, kartoffelmad og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen. Smør den med leverpostej og læg sammen med vasket agurk i skiver.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med kogte kartofler i skiver og lidt mayo, ristede løg og purløg, hvis ungerne er til det. Pak evt. ristede løg og mayo i små bøtter for sig, så kan ungerne selv toppe med det, når der skal spises. Så undgår du, at madpakken bliver "smattet". Husk en lille ske.

3. Pak lidt nøddemix i madkassen sammen med et æble og vasket bladselleri i stave.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre