Leverpostej, tunsalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med leverpostej og top med vasket agurk skåret i skiver. Del rugbrødet i to trekanter og læg sammen til en sandwich.

2. Pak lidt tunsalat i en bøtte med tætsluttende låg og pak i madkassen sammen med et stykke rugbrød skåret i trekanter. Rist evt. rugbrødet i en brødrister - så bliver det ekstra lækkert. Husk en lille ske, så ungerne selv kan toppe rugbrødet med tunsalat, når der skal spises.

3. Skræl et par gulerødder, skær dem i stave og pak i madkassen sammen med en halveret kiwifrugt og lidt knasende sprøde kikærter i en beholder med låg. Husk en lille ske til kiwifrugten.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre