Lynstegt kylling, æg og leverpostej

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Lynstegt kylling, æg og leverpostej

I samarbejde med

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Pak lynstegt kylling i østerssauce fra aftensmaden i en beholder med tætsluttende låg. Husk bestik!

2. Smør rugbrødet med friskost og top med hårdkogt æg i skiver. Overvej evt. pakke mayonnaisen (hvis dine unger er til mayonnaise) i en seperat beholder, så madpakken ikke bliver "smattet". Smør rugbrødet med leverpostej og top med agurk. Skær gulerødder i stave og vedlæg hvidløgsmayo som dip i en beholder med tætsluttende låg.

3. Skær mango i tern og vedlæg sammen med vindruer og knækbrød. Husk i øvrigt, at knækbrød kan blive blødt af at ligge for længe i køleskabet. Det kan derfor være en god idé at pakke det for sig som en lille snack i tasken.

4. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens bruge andre slags frugt. Vælg det, som ungerne bedst kan lide, og som ser lækrest ud i grøntsagsafdelingen!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre