Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag bruger vi fiskefars til lækre fiskebøffer, som serveres i en burgerbolle med dilddip, grøntsager og syltet rødkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfiskefars
- 0.5 stkagurk
- 0.7 stkspidskål
- 300 gramsyltet rødkål
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 2 dlcreme fraiche 13 %
- 1 stkcitron
- dild dip pulver
- ketchup
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Form bøffer af farsen og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Vend dem forsigtigt undervejs. Steg dem i 10-12 minutter til de er gennemstegte.3
Skyl agurk og spidskål og skær begge dele i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være. Det er ikke sikkert, du skal bruge al spidskålen.4
Lun rødkålen og burgerbollerne i ovnen.5
Bland creme fraiche med dild dip pulver og smag til med salt og peber.6
Skær citronen i både. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings fiskeburger. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker i skiver. De kan også dække bord.
Har du spidskål tilovers, kan du bruge det til en lækker coleslaw.