Max 15 min.: Burger med fiskebøf, dressing og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkhvidkål
  • 300 gramsyltet rødkål
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 stkcitron
  •  dild dip pulver
  •  ketchup
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag bruger vi fiskefars til lækre fiskebøffer, som serveres i en burgerbolle med dilddip, grøntsager og syltet rødkål. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Form bøffer af farsen og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Vend dem forsigtigt undervejs. Steg dem i 10-12 minutter til de er gennemstegte.

3. Skyl agurk og hvidkål og skær begge dele i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være. Det er ikke sikkert, du skal bruge al hvidkålen.

4. Lun rødkålen og burgerbollerne i ovnen.

5. Bland creme fraiche med dild dip pulver og smag til med salt og peber.

6. Skær citronen i både. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings fiskeburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker  i skiver. De kan også dække bord. Har du hvidkål tilovers, kan du bruge det til en lækker coleslaw.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre