Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig og lækker aftensmad som hele familien elsker: Panerede fiskefileter med kartofler og en sprød mangosalat. Vi har brugt færdigpanerede fiskefileter, men du kan også lave dine egne. Bare tryk på kokkehuen i ingredienslisten. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 500 grampaneret fiskefilet
- 70 gramfriske spinatblade
- 1 stkmango
- 1 stkrødløg
- 75 gramsaltede mandler
- 0.5 stkcitron
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
- remoulade
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand.2
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!3
Skyl spinaten grundigt. Skræl mango og rødløg og skær begge dele i skiver. Hak mandlerne groft. Bland spinat med mango, mandler, rødløg og valgfri dressing.4
Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, remo, citron og mangosalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære mango i skiver.