Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med kalkunfrikadeller på rugbrød smurt med mayo og toppet med syltede agurker og rødløg. Hertil en hurtig kålsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- 4 stkclementiner
- 300 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 100 gramsalatost i tern
- 1 stkrødløg
- 8 skiverugbrød
- agurkesalat
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- mayonnaise
Fremgangsmåde
1
Lun frikadellerne i mikroovnen eller steg dem et par minutter på hver side på en pande i lidt olie.2
Skræl clementinerne og del dem i både. Bland vinterkålsalaten med clementiner, smuldret salatost og valgfri dressing.3
Skræl rødløget og skær det i tynde skiver.4
Smør rugbrødet med mayo, top med frikadeller i skiver, rødløg og agurkesalat og server med kålsalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle clementinerne og dele dem i både.