Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nogle gange må det gerne være virkelig nemt! Klassiske rugbrødsmadder med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade på toppen. Serveret med vindruer og en hurtig coleslaw med dild som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 pottedild
- 400 gramfærdig coleslaw
- 100 grampickles
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 500 gramstenfri vindruer
- 310 gramfiskefrikadeller
- 8 skiverugbrød
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl dilden og hak den fint. Vend dilden sammen med coleslawen, den tilhørende dressing og lidt olivenolie.2
Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele til en grov remoulade med en stavblender eller minihakker.3
Skyl vindruerne og skær fiskedellerne i skiver.4
Server fiskedellerne på rugbrød med hjemmerørt remoulade og vindruer og coleslaw som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med dild og citron.