Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En skøn hjemmelavet æggesalat med æg, mayonnaise, creme fraiche, karry og purløg serveret på sprødristet rugbrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 7 stkæg
- 1 pottepurløg
- 2 spskmayonnaise
- 1 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spskkarry
- 300 gramgulerødder
- 1 stkagurk
- 8 skiverugbrød
- 200 gramhummus
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. og overhæld dem med koldt vand.2
Imens æggene koger: Skyl purløget og hak det fint. Rør mayonnaise, creme fraiche, karry og purløg sammen i en skål.3
Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær gulerødderne og agurken i stave.4
Pil skrællen af æggene og hak dem i tern. Vend dem herefter i karrydressingen og smag til med salt og peber.5
Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.6
Server æggesalaten på ristet rugbrød med gnavegrønt og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle agurken.