Frikadeller med rester af gratineret pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på mormors deller - og jep, det er ungernes mormor, der står bag. Og de er virkelig gode! Dellerne serverer vi med resterne fra vores lækre gratinerede spaghetti med spinat - og gnavergrønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hak løget. I følge vores mormor skal løgene altså ikke hakkes alt for fint - men vi lover ikke at sladre, hvis du bedst kan lide dem finthakkede :o)

2. Rør løgene godt sammen med kød, mel, æg, rasp, salt og mælk i en skål. Og her skal du forestille dig, at du har to mormorarme, der kan røre solen sort! Steg evt. en prøvedelle så du kan smage, om krydringen er, som du kan lide den. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Har du tid tilovers, kan du med fordel lade farsen stå og trække lidt - men verden går altså ikke under, hvis du stryger lige til stegningen!

4. Opvarm spaghettien fra gårsdagens aftensmad.

5. Steg dellerne i en blanding af olie og smør - og den slags skal der jo ikke spares på, når der er tale om en klassisk mormordelle! Server med resterne fra den lækre spaghetti og skyllede cherrytomater og skrællede gulerødder skåret i stave til gnavergrønt.

6. Velbekomme :o)

Tip

Du behøver ikke at være nervøs for at genopvarme spinat - bare du gør det rigtigt. Læs her hvordan. Spinat er super sundt. Men husk dog, at du ikke bør give helt små børn spinat pga. det høje indhold af nitrit. Du bør også koge gulerødderne eller vælge blødere grøntsager til gnavergrønt, hvis du har mindre børn.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre