Nem chicken masala med ris, cashewnødder og salat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal resterne fra gårsdagens lækre aftensmad, nem butter chicken, blot opvarmes. Og så skal du skære lidt grønt tilbehør og opvarme naanbrød som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm risene grundigt i mikroovnen. Opvarm resterne fra butter chicken i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er blevet lidt for tyk.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl æbler og radiser og skær dem i både.

3. Lun naanbrødet i ovnen eller på brødristeren og server sammen med den lækre butter chicken med gnavergrønt, ris, creme fraiche og mynte på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære æbler og radiser i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre