Orientalske fiskedeller med nudler og stegte grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Orientalske fiskedeller med nudler og stegte grøntsager

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Vi har peppet den klassiske fiskedelle op med lidt asiatiske krydderier som hakkede koriander, soya og sød chilisauce. Vi serverer dellerne med nudler og stegte grøntsager som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Rør fiskefarsen sammen med soya og sød chilisauce. Pres hvidløget og hak koriander fint. Gem halvdelen af korianderne som topping til dem, der har lyst. Rør hvidløg og koriander i farsen.

2. Steg en lille prøvedelle så du er sikker på, at krydringen er, som du kan lide den.

3. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller med skeen og håndfladen. Lad dem stege i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de har en fin, gylden og sprød overflade. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver sorte.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i et dørslag, mens du laver resten. Vend dem evt. med lidt olivenolie, så klistrer de ikke sammen.

5. Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karrypastaen i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand. Tilsæt soya, sød chilisauce og vand. Skyl sukkerærterne grundigt, skær dem i tynde strimler og tilsæt dem til allersidst, så de bliver gennemvarme men forbliver sprøde.

6. Server fiskedellerne sammen med de dampende varme nudler, stegte grøntsager og evt. lidt mere soya og sød chilisauce. Top med koriander til dem, der har lyst. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vaske sukkerærterne og skære dem i strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre