Ost, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og smør den med friskost. Læg bollen sammen med spinatblade og ost og agurk i skiver. Smør rugbrødet med friskost og top med spegepølse i skiver og hurtig remo fra aftensmaden.

2. Pak skrællede gulerødder i stave og vaskede æbler i madpakken sammen med tortillachips.

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe spegepølse i skiver, men oftest er det billigere at købe en hel og skære den selv. Og så smager de oftest også bedre. Kan du finde en økologisk udgave, er det perfekt. De er efterhånden ret billige, og så er de i 99% af tilfældene helt uden nitrit (E249 og E250), der er et bakteriehæmmende og farvebevarende tilsætningsstof, som findes i mange færdigskårede spegepølser, og som i for store mængder mistænkes for at være kræftfremkaldende. Og normalt lyder tortillachips ikke særligt sundt i en madpakke, og er det heller ikke, hvis du vælger dem fra pose i supermarkedet. Men klikker du på den lille kokkehue i ingredienslisten, får du opskriften på vores, der er lynhurtige at lave og langt mindre usunde, end dem fra pose.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre