Pasta carbonara, leverpostej og laksesalat

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Læg pasta carbonara fra aftensmaden i en beholder med tætsluttende låg. Husk bestik! Smør rugbrødet med leverpostej og top med rødbeder - eller agurker, hvis det falder bedre i ungernes smag.

2. Smør sandwichbrødet med laksesalat, top med et salatblad og læg sammen. Skær agurk og gulerødder i stave. Skær æblet i både og vedlæg rosiner og mandler i en bøtte.

3. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe laksesalaten færdig eller vælge en anden type pålæg til madpakken. Men prøv at lave vores hurtige laksesalat. Den smager super godt og tager kun fem minutter at lave. Eller - faktisk tager den nok kun fire minutter! Det går i hvert fald stærkt :o) Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten - så får du opskriften.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre