Pasta med laks, skinkesalat og spegepølse

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Pak fuldkornspastaen fra dagen før i en beholder med tætsluttende låg. Husk gaffel!

2. Læg salat på en skive sandwichbrød, top med skinkesalat og skær i to trekanter, som du lægger sammen. Smør rugbrødet med friskost og top med spegepølse og remoulade og ristede løg, hvis dine unger er til det. Overvej evt. at pakke remoulade og ristede løg i to separate bøtter, så maden ikke bliver "smattet".

3. Skær æbler i både (smør det evt. med lidt citron, så det ikke bliver brunt) og mango i stave og læg peanutbutterdip ved i en bøtte. Skær ost i stave og pak i madpakken sammen med knækbrød.

4. Husk i øvrigt, at knækbrød kan blive blødt af at ligge for længe i køleskabet. Det kan derfor være en god idé at pakke det for sig som en lille snack i tasken.

5. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens bruge andre slags frugt. Vælg det, som ungerne bedst kan lide, og som ser lækrest ud i grøntsagsafdelingen!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre