Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Ægte Peking and tager minimum tre dage at lave. Og det svarer jo til tre år i en børnefamilie! Vi har derfor lavet vores egen lynhurtige version, rullet i pandekager med lækker sødmefuld soyasauce. Vi har brugt resterne fra Mortens and, men du kan også bare stege et par andebryster!
Portioner
Ingredienser
- rester fra Mortens and
- 1 dlvand
- 3 spsksoya
- 1 spskbrun farin- eller akaciehonning
- 2 spskmangochutney
- 2 spskmajsstivelse
- 500 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- salat efter eget valg
- 3 stkforårsløg- kan udelades
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær andekødet i tynde strimler. Krydr med salt og peber og steg kødet sprødt i lidt olivenolie på en pande. Læg kødet til side og dæk det til med lidt alufolie.2
Bland vand, soya, farin og mangochutney sammen i en gryde. Varm det op og lad det koge i et par minutter. Jævn saucen med lidt majsstivelse, rørt ud i en smule vand i en kop. Smag til og tilsæt evt. lidt mere soya, sukker, chutney - eller hvad du nu synes mangler.3
Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i helt tynde strimler. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i mundrette bidder på skrå. Fordel det hele i skåle eller på fade.4
Lun pandekagerne på en pande, i ovnen eller i mikroovnen og stil dem på bordet sammen med and, sauce og grønt. Lad alle i familien sammensætte deres helt egen yndlingspandekage med sprødstegt and, grønt og lækker sauce. Velbekomme!Tip
Hvis du har chutney tilovers, så fat mod! For det første kan det holde sig længe i køleskabet, og for det andet er det super lækkert som tilbehør til mange andre retter.