Pitabrød med kyllingedeller og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med kyllingedeller og grønt - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pitabrød er fantastiske til travle dage! De skal blot lunes og kan fyldes med lige det, du har lyst til - f.eks. rester fra gårsdagens aftensmad. Her har vi brugt vores lækre kyllingedeller med gulerødder. Server alt på fade og i skåle, så familien kan sammensætte deres favoritpita. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm kyllingedellerne fra gårsdagens aftensmad. Enten i ovnen eller mikroovnen. Skyl salaten og snit den fint. Vask tomater og agurk og skær dem i skiver og stave. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

2. Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle, så hele familien kan sammensætte deres yndlingspitabrød.

3. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre