Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Pitabrød er fantastiske til travle dage! De skal blot lunes og kan fyldes med lige det, du har lyst til - f.eks. rester fra gårsdagens aftensmad. Her har vi brugt vores lækre kyllingedeller med gulerødder. Server alt på fade og i skåle, så familien kan sammensætte deres favoritpita. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- kyllingefrikadeller
- salat efter eget valg
- 4 stktomater
- 1/2 stkagurk
- 1 stkgul peberfrugt
- 300 gramgulerødder
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm kyllingedellerne fra gårsdagens aftensmad. Enten i ovnen eller mikroovnen. Skyl salaten og snit den fint. Vask tomater og agurk og skær dem i skiver og stave. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.2
Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle, så hele familien kan sammensætte deres yndlingspitabrød.3
Velbekomme :o)