Pitabrød med rester fra kødsovs - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med rester fra kødsovs - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Det er altså slet ikke dumt at lave mad til to dage - for så bliver det ekstra nemt på dag to! Her bruger vi resterne af kødsaucen fra gårsdagens fyldte squash som fyld i lune pitabrød med grøntsager og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm kødsovsen i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl tomater, agurk og peberfrugt og skær det hele i mundrette stykker. Skyl salaten, skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

3. Lun pitabrødene i ovnen, i 30-60 sekunder i mikroovnen eller på brødristeren.

4. Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad alle fylde pitabrødene med det, de bedst kan lide. Server gulerødder som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære grøntsagerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre