Pitabrød, rullepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Pak et pitabrød fra gårsdagens aftensmad i madpakken. Smør rugbrødet med friskost og top med rullepølse og agurker i skiver. Hæld koldskål i en bøtte med tætsluttende låg og pak drys i en bøtte for sig. Husk ske! Skær gulerødder i stave og pak med i madpakken.

2. Velbekomme!

Tip

Som altid, hos Mambeno, kan du vælge at købe alle ingredienser færdige i supermarkedet. Men du kan også lave en del selv. Prøv f.eks. at lave din egen cremede koldskål eller lækre rugbrødsknas som drys efter vores lette opskrifter. Klik på kokkehuen i ingredienslisten, så får du opskrifterne og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. Smart, ik' :o)?

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre