Risengrød, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Risengrød, leverpostej og snacks

I samarbejde med

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Smør bollen med friskost og læg sammen med spegepølse. Har du lidt salat eller spæde spinatblade tilovers, smager det også lækkert sammen med spegepølsen.

2. Smør rugbrødet med leverpostej og top med agurker i skiver. Skær gulerødder og peberfrugt i stave og vandmelon i skiver. Hæld risengrød i en beholder med låg og drys evt. med lidt kanelsukker. Husk ske!

3. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe bollerne færdige i supermarkedet - men du kan også prøve vores opskrift på lækre græskarboller, der er perfekte til madpakken - eller sultne unger om eftermiddagen. Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften og kan tilføje den til din indkøbsliste.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre