Risengrød, leverpostej, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Risengrød, leverpostej, spegepølse og snacks

I samarbejde med

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambenos madplaner til børnefamilier.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Put risengrød i en beholder og top med mandler. Pak evt. mandlerne for sig, så de ikke bliver bløde.

2. Smør rugbrød med leverpostej og top med agurkeskiver. Hvis du vil undgå, at agurkerne bliver bløde, så pak dem ind i film og læg dem ved siden af leverpostejsmaden.

3. Smør rugbrød med friskost og læg skiver af spegepølse på. Top med remoulade og ristede løg. Hvis du vil undgå, at løgene bliver bløde og remouladen bliver smattet, så put begge dele i hver sin lille beholder og pak en teske med i madpakken. Så kan dit barn selv putte det på.

4. Læg et halvt æble skåret i både i hver madpakke. Pak sukkerærter i en beholder eller film og pak knækbrød i film. Husk at knækbrød kan blive blødt i køleskab, så pak det seperat, hvis det kan lade sig gøre.

5. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre