Røget laks, rullepølse og pølsehorn

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør en skive rugbrød med friskost og del i to. Top den ene halvdel med røget laks og rød peber og den anden med rullepølse og agurk i skiver.

2. Hæld koldskål i en bøtte med tætsluttende låg og pak drys i en beholder for sig. Husk ske! Læg pølsehorn, æbler i både og gulerødder i stave i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Som altid, hos Mambeno, kan du vælge at købe alle ingredienser færdige i supermarkedet. Men du kan også prøve at lave dine egne pølsehorn, lækker cremet koldskål eller sprødt rugbrødsknas som drys efter vores lette opskrifter. Klik på kokkehuen ud for den ingrediens, du selv ønsker at lave. Så får du opskriften og kan tilføje den til din indkøbsliste. Smart, ik' :o)?

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre