Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Flæskestegssandwich er en genial måde, at bruge resterne fra gårsdagens flæskesteg på. Vi serverer den i en burgerbolle med coleslaw, agurkesalat og syltet rødkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramstegt flæskesteg
- 6 stkburgerboller
- 400 gramfærdig coleslaw
- mayonnaise
- syltet rødkål
- agurkesalat
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Du kan enten servere dine sandwiches kolde eller lune. Hvis du vil opvarme stegen, skær resterne af den i skiver (uden sværene) og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Du kan også lune skiverne eller hele stegen i ovnen på 180 grader varmluft. Sværene serveres kolde, da de nemt bliver bløde ved genopvarmning.2
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.3
Bland coleslaw sammen med den tilhørende dressing.4
Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise. Top nu med coleslaw, flæskesteg, agurkesalat og syltet rødkål. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn blande coleslaw med dressingen.