Skinkesandwich, frikadelle og laksesalat

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Læg edamamebønnerne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter, hæld vandet fra og pak bønnerne i madpakken.

2. Smør en skive sandwichbrød med friskost og top med salat, skinke og en skive ost. Skær i to trekanter og læg sammen. Smør rugbrødet med laksesalat.

3. Skær gulerødder i stave og sød chilisauce i en bøtte med tætsluttende låg.

4. Skær æblet i både. Vedlæg en frikadelle fra aftensmaden.

Tip

Du kan sagtens købe laksesalaten færdig eller vælge en anden type pålæg til madpakken. Men prøv at lave vores hurtige laksesalat. Den smager super godt og tager kun fem minutter at lave. Eller - faktisk tager den nok kun fire minutter! Det går i hvert fald stærkt! Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten - så får du opskriften. Og husk i øvrigt, at sød chilisauce kommer i forskellig styrke. Nettos version er den mildeste og mest børnevenlige, vi indtil videre har kunne finde. Og ellers kan du prøve vores. Den synes vi smager allerbedst ;o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre