Skinke, ost, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med lidt pesto. Skær det i to trekanter og læg sammen med skyllet salat, skinke, ost og skyllet og renset peberfrugt i skiver.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej. Top med lidt remoulade og ristede løg, eller pak begge del i små bøtter med tætsluttende låg. Så kan ungerne selv toppe maden, når der skal spises, og den undgår at blive smattet. Husk en lille ske.

3. Pak lidt skyllet agurk i stave i madkassen sammen med en håndfuld skyllede hindbær eller anden frugt.

4. Smør en tortilla med lidt peanutbutter og rul sammen om en banan. Skær i skiver og pak i madkassen som en lækker snack.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre