Skinke, rullepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og smør den med friskost. Læg den sammen med skyllet salat, groftrevet gulerod og skinke. Smør et stykke rugbrød med lidt friskost og top med revne gulerødder, rullepølse og lidt vasket peberfrugt i skiver.

2. Pak lidt hytteost i en beholder med tætsluttende låg og top med vasket æble i tern og hakket mørk chokolade på toppen. Husk en ske. Pak til sidst lidt agurk skåret i stave som gnavergrønt i madpakken sammen med et pølsehorn.

3. Velbekomme :o)

Tips

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre