Skinkesalat, risengrød og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og læg den sammen med skyllede spinatblade og skinkesalat. Pak lidt risengrød fra aftensmaden i en tætsluttende beholder med låg. Husk evt. lidt kanelbagte æbler - eller blot et drys kanelsukker, hvis I har spist alle æblerne :o)

2. Hæld skyr i en tætsluttende beholder med låg og top med frugt skåret i tern. Husk ske! Pak mandler, rosiner og ost i stave i madpakken.

Tips

Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre