Tikka masala-gryde med naanbrød og salat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tikka masala-gryde med naanbrød og salat - dag to

I samarbejde med

Lækker og hurtig tikka masala-gryde på dag to, hvor der blot skal tilføjes kartoffeltern og hakkede tomater. Vi serverer den med salat, naanbrød og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Opvarm resterne fra tikka masala-gryden i en gryde og tilsæt kartoffelternene og hakkede tomater. Lad det simre, til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber.

2. Rist mandlerne på en tør pande, til de har taget farve. Lad dem herefter køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl agurken, skrab kernerne ud og skær i mundrette stykker. Bland dem med den færdigsnittede kålsalat og de hakkede mandler.

3. Lav en dressing med olie, presset hvidløg, saften fra en citron og honning. Smag til med salt og peber. Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister.

4. Server den lækre tikka masala-gryde med salat, creme fraiche og naanbrød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle agurk og skære den i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre