Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Tortillas er en favorit hos rigtig mange unger - inklusive vores. Og de er altså også både mega lækre og særdeles praktiske! Fordi de kan fyldes med lige det, du har lyst til, og er lynhurtige at tilberede. Her har vi fyldt tortillaerne med rester fra vores mexicanske tacofad. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra mexicansk tacofad
- salat efter eget valg
- 8 stkfuldkornstortillas
- tortillachips med fuldkorn
- sød chilisauce
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra tacofadet i ovn eller mikroovn. Skyl salaten og riv den i grove stykker.2
Lun tortillaerne i ovnen, mikroovnen eller på en pande. Smør dem med lidt sød chilisauce, hvis du er til det - ellers kan du bruge ketchup, friskostdip eller anden dressing. Fyld tortillaerne med salat og kyllingeblanding.3
Skræl gulerødderne, vask agurken og skær dem i stave og server dem som gnavergrønt til tortillaerne sammen med lidt ekstra chips, hvis der for alvor skal være fest i det lille hjem, lidt sød chili- eller tacosauce til at dyppe i.4
Velbekomme :o)Tip
Der er ingen mængdeangivelse på resterne og salaten, da det selvfølgelig kommer an på, hvor meget I har guffet dagen før. Derfor kan du altid fylde ekstra grønt i tortillaerne eller skrælle et par ekstra gulerødder, hvis der er lavvande i gryden :o)