Vegetarlasagne med spinat og kokosmælk - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lasagne er fantastisk mad til to dage! Den smager fantastisk på andendagen, og så er det pludselig virkelig nemt at lave aftensmad! Her har vi serveret resterne fra vores vegetarlasagne med groft flute og gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm lasagnen i ovn eller mikroovn og lun flutet i ovnen eller på brødristeren.

2. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Og vupti, så er der mad til sultne maver på travle dage.

3. Velbekomme!

Tip

Du behøver ikke at være nervøs for at genopvarme spinat - bare du gør det rigtigt. Læs her hvordan. Spinat er super sundt. Men husk dog, at du ikke bør give helt små børn spinat pga. det høje indhold af nitrit. Læs mere på vores praktiske liste over ingredienser, du skal være særligt opmærksom på, når du laver mad til små børn.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre