Æggesalat, squashnuggets og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med æggesalat, skær over i trekanter og læg sammen til en sandwich. Pak et par squasnuggets fra aftensmaden i madpakken. Skær skrællet melon og kiwifrugt i tern og pak i en beholder med tætsluttende låg. Husk en lille ske.

2. Skræl gulerødderne og skær i stave som gnavergrønt. Skær ost i stave og pak i madpakken sammen med lidt humus som dip.

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre