Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Frikadeller er fantastiske - frikadelleburgere er næsten endnu mere fantastiske. Særligt på 2. dagen! Her har vi serveret dem med gnavergrønt og vores hvidløgsmayo som dip. Men du kan bruge lige det, du har lyst til. God fornøjelse !
Portioner
Ingredienser
- 4 stkburgerboller
- 8 stkfrikadeller
- 200 gramsyltet rødkål
- salat efter eget valg
- 400 gramgulerødder
- 4 spskmayonnaise
- 2 spskhvidløgsmayo eller anden dip
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Varm burgerbollerne og frikadellerne i ovnen i 8-10 minutter. Lun rødkålen i en gryde på komfuret.3
Skær salaten i strimler og gulerødder i stave.4
Halver burgerbollerne og smør dem med mayo. Læg salat på den nederste bolle, derefter frikadeller og slut med rødkål på toppen.5
Server med gnavergrønt - og hvidløgsmayo eller anden dip til at dyppe i.6
Brug fingrene og gab så højt, du kan - velbekomme :o)Tip
Frikadellerne kan også varmes i mikroovnen, ligesom burgerbollerne kan ristes på en brødrister. Undlad dog at varme burgerbollerne i mikroovnen, da de let bliver bløde og svampede.
Vores hvidløgsmayo er super hurtig at lave og lækker som dip til grøntsager. Vil du prøve at lave den, skal du blot klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. Så får du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste.