Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Frikadeller er en familiefavorit hos mange - også hos vores unger. Og hvis du laver en stor portion på dag et, er der til hurtige håndmadder, som her, på dag to. Du kan også bruge dellerne i saftige frikadelleburgere. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra frikadeller
- 8 skiverugbrød
- 200 gramsyltet rødkål
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 100 gramagurkesalat
Fremgangsmåde
1
Opvarm frikadellerne i ovnen eller mikroovnen. Rist rugbrødet i en brødrister og lun rødkålen i en gryde. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.2
Stil det hele på bordet sammen med agurkesalaten. Så er der lynhurtig aftensmad - lækre frikadellemadder med gnavergrønt!3
Velbekomme :o)