Kyllingefilet, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk sandwichbrødet og smør det med friskost. Læg sammen med skyllet salat, kyllingepålæg og revet gulerod. Smør rugbrødet med friskost og top med spegepølse i skiver og evt. lidt karse, hvis ungerne er til det. Pak lidt remoulade og ristede løg i små beholdere, så maden ikke bliver smattet. Husk en lille ske.

2. Skræl et par gulerødder, skær dem i stave og pak dem i madpakken sammen med lidt humus til dip, en rugbrødsmuffin og lidt vasket æble i både.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej, spegepølse og andet forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre