Makrel, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Rist mandlerne på en tør pande. Lad dem køle lidt af og hak dem groft. Skyl spidskålen, fjern stokken og skær bladene i tynde strimler. Bland mandler, spidskål og makrel sammen og pak det i en beholder med tætsluttende låg. Læg et stykke ristet rugbrød ved og husk en lille ske eller gaffel, så ungerne selv kan toppe rugbrødet, når der skal spises. Så bliver madpakken ikke smattet.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med spegepølse i skiver og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Pak lidt remoulade i en lille bøtte med tætsluttende låg og husk en lille ske, så ungerne selv kan toppe spegepølsen, når den skal spises.

3. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i stave. Vask æblet, skær det i både og pak i madpakken sammen med en æggemuffin.

4. Velbekomme :o)

Tips

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre