Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en super lækker fiskeburger, hvor vi vender fiskebøffen i rasp, så den bliver helt crispy. Vi serverer den med kål, perleløg og æbler som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfiskefars
- 50 grampanko eller almindelig rasp
- 150 gramperleløg
- 1 stkcitron
- 3 stkæbler
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- olivenolie
- mayonnaise
- ketchup
- remoulade
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Form bøffer af fiskefarsen og vend dem i rasp på begge sider. Steg dem på en pande i lidt olivenolie i ca. 10-12 minutter, til de er gennemstegte og gyldne.3
Hak perleløgene fint og skær citronen i både. Skyl æblerne og skær dem i både til gnavegrønt.4
Lun burgerbollerne i ovnen.5
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen fiskeburger med salat og æbler til. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke perleløg og skære æblerne i både.