Pastasalat, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Lav en lÌkker pastasalat ved at blande pasta, skinke i tern, skyllede cherrytomater i halve, tilberedte edamamebønner, skyllet og renset peberfrugt i tern og lidt pesto. Pak pastasalaten i en en beholder med tÌtsluttende lüg - husk en lille ske eller gaffel.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej. Top med lidt remoulade og ristede løg, eller pak begge del i smü bøtter med tÌtsluttende lüg. Sü kan ungerne selv toppe maden, nür der skal spises, og den undgür at blive smattet. Husk en lille ske.

3. SkrÌl et par gulerødder, skÌr dem i stave og pak dem i madkassen sammen med en hündfuld skyllede vindruer.

4. Smør en tortilla med lidt peanutbutter og rul sammen om en banan. SkÌr i skiver og pak i madkassen som en lÌkker snack.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at vÌre fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber sü mange pülÌgsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpülÌg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte für det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistÌnkes for at vÌre krÌftfremkaldende i for store mÌngder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre