Pastasalat, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Lav en lækker pastasalat ved at blande pasta, skinke i tern, skyllede cherrytomater i halve, tilberedte edamamebønner, skyllet og renset peberfrugt i tern og lidt pesto. Pak pastasalaten i en en beholder med tætsluttende låg - husk en lille ske eller gaffel.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej. Top med lidt remoulade og ristede løg, eller pak begge del i små bøtter med tætsluttende låg. Så kan ungerne selv toppe maden, når der skal spises, og den undgår at blive smattet. Husk en lille ske.

3. Skræl et par gulerødder, skær dem i stave og pak dem i madkassen sammen med en håndfuld skyllede vindruer.

4. Smør en tortilla med lidt peanutbutter og rul sammen om en banan. Skær i skiver og pak i madkassen som en lækker snack.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre