Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I dag skal vi bare varme resterne fra i går sammen med salat og pitabrød. Det bliver nemt, hurtigt og lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra arabiske frikadeller
- 0.5 stkagurk
- 5 stkradiser
- 0.5 stkmelon
- 3 stktomater
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- hummus
- dressing efter eget valg
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Lun frikadellerne i ovnen eller skær dem i skiver og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.2
Skyl og skær agurk, radiser, melon og tomater i tern og hæld det hele op i små skåle, så hele familien kan vælge deres eget fyld.3
Lun pitabrødene i ovnen. Stil dem på bordet sammen med hummus, dressing og de øvrige ingredienser anrettet på fade og i små skåle.4
Lad hele familien sammensætte deres yndlingspita.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære agurk, tomater og melon i mindre stykker. Har du frisk mynte tilovers kan du hakke det og bruge det som krydderi i pitabrødene - eller lave din egen raita!