Wrap med hamburgerryg, mørbrad og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør en tortilla med friskostdip og rul sammen med skyllet salat, hamburgerryg, og vasket tomat og agurk i skiver. Smør rugbrødet med friskostdip og top med skyllet salat, røget mørbrad og lidt røræg, hvis du virkelig har overskud! Pynt evt. med lidt purløg, hvis du har det på lager, og ungerne er til det.

2. Optø edamamebønnerne efter anvisningen på posen og pak dem i madpakken sammen med skyllede vindruer. Skær lidt flere vindruer og kiwi i tern og læg dem i bunden af et lille glas eller en beholder efterfulgt af skyr og müsli på toppen. Husk bestik! Går der lang tid, før madpakken skal spises, så pak müslien i en bøtte for sig. Så bliver den ikke blød.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre