Sådan! Sandra har halveret familiens madbudget med Mambeno

Spar penge med Mambeno

Hos Mambeno elsker vi, når I deler jeres erfaringer med madplanerne med os. Og en af dem, der har gjort det, er Sandra, der bor i Esbjerg sammen med sin mand og børnene William og Alma.

Og Sandra har altså gjort noget ret sejt – nemlig halveret familiens madbudget ved at bruge Mambenos madplaner :o)

Udgifter til mad på flere tusinde kroner

Sandra og familien blev medlemmer, kort tid efter sønnen William blev født. Valget faldt på Mambeno, da Sandra søgte noget, som var børnevenligt og nemt at lave, og hvor hun fik en indkøbsliste til ugens indkøb.

For inden familien gik i gang med madplanerne, så havde Sandra og hendes mand, Emil, nogle lidt andre måltidsvaner.

“Da det bare var Emil og jeg, blev der handlet ind hver dag til hver ret. Vi gik ikke så meget op i, om vi måske havde rester liggende af de forskellige basisvarer, og vi købte derfor tit det hele. I weekenderne var vi ofte ude at spise, og på den måde rundede vi tit de 10.000 kr. til mad om måneden – for min mand og jeg.”

Et madbudget på det halve – og en ny bil!

Udover at få inspiration til aftensmaden så har familien med madplanerne også mere end halveret deres madbudget.

“Vi bruger omkring 900 kr. om ugen, og det er inkl. alt – kiks, knækbrød, masser af frugt, madpakker osv. Og det er madplanen, der har gjort, at vi har sparet så mange penge. Vi har heller ingen madspild overhovedet. Måske vi køber en færdig pizzadej i stedet for at lave den, men vi har ingen madspild, hvor vi førhen havde rigtig meget madspild.”

Og de penge, som Sandra og familien ikke bruger på mad, har de i stedet brugt på noget andet (og ikke særlig spiseligt):

“Med de penge, vi har sparet, er der i stedet blevet råd til en bil. Så der er masser af penge at spare.”

Sandras tips til at spare penge

Vil du gøre Sandra kunsten efter og spare penge på dit madbudget, kommer her hendes gode råd til, hvordan det er lykkedes at skære ned på familiens madbudget.

“Med struktur, planlægning og gennemgang af skabe, køleskab og fryser inden indkøb, kan vi mere end halvere vores madbudget, da vi intet madspild har eller andet frås.

Jeg glæder mig til hver torsdag, når den nye madplan udkommer, og i løbet af ugen skriver jeg så ned, hvad vi mangler af basisvarer osv.

Så det er det med at være på forkant med, hvad man skal bruge, og så handle ind én gang i løbet af ugen.”

Tusind tak til Sandra for at dele sine erfaringer med os! Og vil du selv prøve madplanerne – og måske, lige som Sandra, spare på dit madbudget, så kan du prøve madplanerne gratis i 30 dage lige her :o)

Go’ fornøjelse!

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.