Sådan får du ungerne til at spise grøntsager

Mambenos store smagedyst

Du kender dem uden tvivl godt! Kampene ved middagsbordet for at få ungerne til at smage på noget nyt og andet, end de er vant til. Det resulterer ofte i hulk, eder og forbandelser fra familiens yngste, når de f.eks. skal spise grøntsager.

EN FANTASTISK IDÉ FRA TANJA

Sådan var det i hvert fald hos os, indtil et af vores fantastiske medlemmer, Tanja Zinck Sverinsen, tippede os om, at de i hendes familie havde lavet et system, hvor ungerne fik lov til at bestemme menuen i weekenden, hvis de smagte på tilpas meget.

NU KÆMPER UNGERNE OM AT SPISE GRØNTSAGER

Vi har ladet os inspirere af Tanja og lavet “Den store smagedyst”. Et lille spil, der får ungerne til at kæmpe om at smage på så meget nyt som muligt. Og det virker! F.eks. har vores den ældste bestemt, at vi i aften skal have hotdogs, efter han i løbet af ugen har indsamlet maksimumpoint ?

HENT OG PRINT – OG FLERE GODE RÅD

Du kan hente både spil og diplom helt gratis lige her. Her kan du også dele spillet med dine venner på Facebook. Derudover har vi nedenfor samlet en række gode tips til at få ungerne til at smage på nye ting og spise varieret. 

Tips

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *