Nu også til kæledyr!

Kommer snart: Madplaner til hunde!

OPDATERING 2. APRIL 2016: Vi må desværre gå til bekendelse. Nedenstående historie var, desværre for Fido, Vaks, King og alle de andre, en aprilsnar.. ?

Madplaner – dog edition!

Siden vi lancerede Mambeno for mindre end et år siden, har de positive tilbagemeldinger fra de tusindvis af børn og voksne, der hver uge bruger vores madplaner og opskrifter, været overvældende. Det er vi super stolte over, og nu gør vi klar til at udvide Mambeno-familien!

Et stort ønske hos rigtig mange medlemmer i vores netop afsluttede spørgeskemaundersøgelse er, at det, udover madpakker og aftensmad, også bliver muligt at tilvælge en madplan for kæledyr, da mange dyrevenner savner inspiration til at variere det daglige fodder.

Vi lytter, og derfor er vi stolte af at kunne præsentere – i første omgang – en særlig madplan til hunde, der vil blive lanceret i uge 16.

Masser af snacks, godbidder og fuldkornsfodder

Det er ikke kun ungerne, der kan blive trætte af de samme retter på middagsbordet. En hund kan absolut også blive træt af det samme tørfodder og de evindelige hundekiks, og derfor vil der i Mambenos kommende madplaner indgå masser af inspiration og opskrifter til lækre snacks, sunde godbidder og varierede hovedmåltider med masser af vitaminer, fuldkorn og mineraler.

Udviklet i samarbejde med førende dyrlæger

Hunden er menneskets bedste ven (lige efter ungerne), og de fortjener kun det bedste. Derfor bliver de kommende madplaner til vores firbenede venner udviklet i samarbejde med førende eksperter, så du som hundeejer kan være helt sikker på, at din hund får lige det, den skal bruge for at holde sig sund, slank og glansfuld i pelsen.

Få mere information – og gratis madplan

Hvis du vil høre mere om vores kommende madplaner til hunde, så tilmeld dig nyhedsbrevet, ligesom vi håber, at du vil dele den gode nyhed med dine dyrevenner via knapperne nederst på siden.

[mc4wp_form id=”56947″]

Vi kvitterer med en måneds gratis hundeplan, når vi lancerer i uge 16, til alle, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet!

Vi glæder os – og vuffes ved!

Marlene Landsfeldt

Mange hilsner
Marlene

 

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *