Amagermad, fiskedeller og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Rist mandlerne pü en tør pande og lad dem køle lidt af. Pak dem i en bøtte med lüg sammen med tørrede abrikoser.

2. Smør et stykke rugbrød og et stykke groft sandwichbrød med lidt friskost. LÌg sammen med skyllet salat og et stykke skinke.

3. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med fiskedeller i skiver. Pak lidt remoulade i en bøtte med tÌtsluttende lüg. Husk en lille ske, sü ungerne selv kan toppe fiskdellerne med remo, nür der skal spises. Sü bliver madpakken ikke smattet.

4. SkrÌl gulerødderne, skÌr dem i stave og pak dem i madpakken sammen med en Ìggemuffin.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at vÌre fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber sü mange pülÌgsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpülÌg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte für det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistÌnkes for at vÌre krÌftfremkaldende i for store mÌngder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre