Amagermad, fiskedeller og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Amagermad, fiskedeller og snacks

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Rist mandlerne på en tør pande og lad dem køle lidt af. Pak dem i en bøtte med låg sammen med tørrede abrikoser.

2. Smør et stykke rugbrød og et stykke groft sandwichbrød med lidt friskost. Læg sammen med skyllet salat og et stykke skinke.

3. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med fiskedeller i skiver. Pak lidt remoulade i en bøtte med tætsluttende låg. Husk en lille ske, så ungerne selv kan toppe fiskdellerne med remo, når der skal spises. Så bliver madpakken ikke smattet.

4. Skræl gulerødderne, skær dem i stave og pak dem i madpakken sammen med en æggemuffin.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre