Fiskedeller, skinkesalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og læg den sammen med skyllede spinatblade og fiskedeller og remo fra aftensmaden. Top rugbrødet med spinatblade og skinkesalat. Pak et par vaskede æblebåde i madpakken sammen med ost i stave og tortillachips med fuldkorn.

2. Velbekomme :o)

Tip

Tortillachips i en madpakke? Det lyder ikke særligt sundt, og er det heller ikke, hvis du vælger dem fra pose i supermarkedet. Men klikker du på den lille kokkehue i ingredienslisten, får du opskriften på vores, der er lynhurtige at lave og langt mindre usunde, end dem fra pose. Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre