SFO-start for de mindste

Skolestart 2017 med MB Tresor madkassen

For mange 5- og 6-årige nærmer skolelivet sig med hastige skridt – nogen er startet i SFO, nogen gør det lige om lidt og andre tager springet efter sommerferien. Ens for alle er, at de er spændte på det nye liv i og omkring skolen.

Den vigtige madpakke

Det store skridt markeres med skoletaske, penalhus og nyt udstyr til madpakken. For madpakken og frokosten er en vigtig brik i perioden omkring skolestart. Maden hjemmefra opleves af børnene som et trygt element og en kærlig hilsen i en helt ny verden med masser af nye indtryk og oplevelser.

Derudover er maden vigtigere end nogensinde før, fordi ungerne bruger enorme mængder af energi på at forstå deres nye hverdag og indgå i de mange nye relationer omkring dem. Det er afgørende for en god skolestart, at børnene bliver fyldt op med sund og energiholdig mad – og får drukket en masse vand. Det hjælper dem ganske simpelt til at koncentere sig bedre, til at have overskud i svære situationer og til at trives i en ny klasse.

Inspiration til madkasser og drikkedunke

Hos Mambeno forhandler vi de lækreste kvalitetsmadkasser fra franske Monbento, der er perfekte til mindre børn med masser af fart på.

MB Tresor – madkasse

MB Tresor madkassen fungerer godt til madpakken til det store frikvarter. Her er plads til 2-3 skiver rugbrød, grøntsager og frugt. Dens kompakte design gør den yderst robust til en aktiv hverdag for børnene.

KØB NU

MB Gram – snackboks

MB Gram snackboksen er perfekt til det lille frikvarter. Her er plads til en bolle, en skive rugbrød, frugt/grønt og lidt nødder. De afrundede hjørner gør snackboksen yderst holdbar og let at få plads til i tasken.

Skolestart 2017 med MB Gram snackboks

KØB NU

MB Positive – drikkedunke

MB Positive drikkeflaskerne fås i en lille og en stor udgave. Den store model rummer 50 cl og svarer altså til en almindelige 1/2 L vandflaske. MB Positive flaskerne er lavet af det yderst robuste Tritan-plast, er fri for BPA og tåler maskinopvask. Flaskens firkantede og bløde design sikrer et godt greb og den lækre soft-touch overflade gør den rar at holde om.

Skolestart 2017 med smarte MB Positive drikkedunke
KØB NU

God skolestart fra Mambeno ? ?✏️

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.