Månedens medlemsopskrift: Kylling med flødeskum og banan

Indonesisk kylling med flødeskum og banan

Må vi præsentere denne måneds medlemsopskrift: Indonesisk kylling med flødeskum og banan!

Som noget helt nyt vil vi hver måned kåre månedens medlemsopskrift og efterfølgende dele den med resten af Mambeno-familierne. Og ORV, hvor har vi bare allerede fået mange super gode opskrifter fra jer! Tusind tak :o)

Og efter at have gennemlæst og prøvesmagt retterne kan vi kåre opskriften på indonesisk kylling med flødeskum og banan som den allerførste vinder. Hurra og tillykke til Marie Astrup og hendes piger, Lily på syv og Norma på fem, der har sendt os opskriften!

Månedens brugeropskrift september

Marie skriver om opskriften: “Her er et forslag til en opskrift, som vi elsker her i huset. Vi har aldrig været i Indonesien, men har opskriften fra min søster, der har den fra en sød papsøster på Fyn (der mig bekendt heller aldrig har været i Indonesien) – men retten smager rigtig godt uanset hvad.”

Og vi må bare give Marie ret! For selvom kombinationen af kylling, flødeskum og banan ikke er noget, vi har prøvet før (og heller aldrig har hørt om før), så smager retten bare fantastisk! Vil du selv prøve, så kan du finde opskriften på indonesisk kylling med flødeskum og banan lige her. Velbekomme :o)

Send os din bedste opskrift

Har du, ligesom Marie, en opskrift, alle i familien elsker, og som du er den allerbedste til at lave, så vil vi rigtig gerne dele den med alle de andre Mambeno-familier! Hver måned kårer vi den bedste af de opskrifter, I har sendt os – og kokken bag får sin opskrift med i madplanen samt et halvt års gratis madplaner :o)

Send din allerbedste opskrift til os på hej@mambeno.dk. Vi glæder os meget til at modtage jeres opskrifter – og til at dele vinderopskriften i madplanen :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.